Laman

Sabtu, 15 November 2014

Lirik Lagu Didi Kempot - Stasiun Balapan 2

Tak Tunggu ning Stasiun Balapan
Tekamu ra ngerti nganti sok kapan
Kebangeten tenan opo uwis rakelingan
Naliko biyen kowe pamitan

Kroso ntratap saben ono sepur lewat
Aku nangis tenane wes ora kuwat
Ngenteni tekamu ning kene tak tunggu
Tak tunggu nganti sak tekamu

Muleh muleh gek ndang muleh..
Muleh muleh gek ndang muleh..

Reff : Muleh neng opo kowe ra muleh
          Opo kowe saiki wis intuk sulih
          Saiki wis rakelingan naliko kowe pamitan
          Pamitmu Lunga mung sak awan

          Muleh neng opo ragelem muleh
          Sopo wonge atine sing ora sedih
          Saiki kowe rakelingan naliko biyen pamitan
          Pamitmu ning stasiun balapan

Kroso ntratap saben ono sepur lewat
Aku nangis tenane wes ora kuwat
Ngenteni tekamu ning kene tak tunggu
Tak tunggu nganti sak tekamu

Muleh muleh gek ndang muleh..
Muleh muleh gek ndang muleh..

Reff : Muleh neng opo kowe ra muleh
          Opo kowe saiki wis intuk sulih
          Saiki wis rakelingan naliko kowe pamitan
          Pamitmu Lunga mung sak awan

          Muleh neng opo ragelem muleh
          Sopo wonge atine sing ora sedih
          Saiki kowe rakelingan naliko biyen pamitan
          Pamitmu ning stasiun balapan